Kedves látogatónk. A weboldal használatával Ön elfogadja a cookie-k használatát. Rendben
Termékek Menü

REVITANUM ANTIVIRUS GÉL 100ML

Ár:
1.500 Ft
Cikkszám: VRN1159DRHT
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 5901468911592
Gyártó: VERONA
Menny.:db

Paraméterek

Szezon jellege Egész év
Gyártók / Márkák Verona
Ürtartalma 100mlml

Leírás

A Vírusölő Kézfertőtlenítő gél etil-alkohol alapú. A glicerin és a hialuronsav tartalmának köszönhetően a Vírusölő kézfertőtlenítő gél nem irritálja és nem szárítja meg a bőrt. Használat után nem hagyja ragacsos kezét.

A felhasználás célja: a gombaölő és a virucid tulajdonságokkal rendelkező Vírusölő Kézfertőtlenítő Gél a higiénikus kézfertőtlenítő általános használatára.

Használati utasítás: A gélt hígítatlanul kell alkalmazni. Kb. 3 ml gélt juttatunk a száraz, tiszta tenyérbe , melyet alaposan eldörzsölünk a kézen 30 másodpercig . A kezeknek nedvesnek kell lenniük a  virucid és tuberkolocid hatás eléréséhez .Az öblítést nem igényel .

Egészség és biztonság: Tűzveszélyes folyadék és gőz. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék tartályát vagy címkét. Gyermekektől elzárva tartandó. Hőtől , forró felülettől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól távol tartandó. A dohányzás tilos. Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tárolandó.
A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére, a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadók.

Hatóanyag: etanol - 70 g / 100 g
Elsősegély: SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Az esetlegesen bentlévő kontaktlencsét lehetőleg vegye ki. Végezze tovább az öblítést.
Lenyelés: Ne hánytasson. Soha ne adjon semmit szájon keresztül eszméletlen embernek.